Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV F-01 fotboll

30 mars 2014
11:00

GUSK

Referat: Bälinge IF - GUSK

Helgens andra träningsmatch och tjejerna var laddade att få möta GUSK igen. Vi har under vintersäsongen haft GUSK som motståndare på andra planhalvan och alla matcher har varit jämna. Åter igen en jämn match men tyvärr går GUSK segrande ur denna strid med 1-0. Under de första 10 minuterna så tappar vi positionerna på mitten vilket gör att GUSK skapar flera farliga målchanser. Målnätet vittjas efter ett bolltapp på mitten där GUSK snabbt vänder och skottet passerar in i målet. Resten av första halvlek och även andra halvlek så hittar vi rätt i försvaret och GUSK tillåts inte skapa några fler chanser. Ingen match som ur Bälinges synvinkel kan skrivas in i historieböckern,a flera spelare fokuserar mer på andras 'performance' istället för att kämpa och strida på plan.

Extra plus till Agnes, Vendela och Ida Hammarling som snabbt hittar rätt i laget och alla tre gör en habil insats.